De kracht van samenwerken

ieder kind een vliegende start

Stichting Kinderfondsen is altijd opzoek naar de beste partners om mee samen te werken voor het belang van de doelgroep. Door samen te werken met deze partners komen wij gemakkelijk met de juiste kinderen in aanraking die onze hulp hard nodig hebben. Samen met deze partners en de doelgroep zelf spelen wij in op de behoeftes van de kinderen.

Wij werken samen met partners die hun hart op de juiste plek hebben en alle kinderen een gelijke kans willen geven voor een vliegende start voor de toekomst.

Bootcamp zomerdagen 1
plezier telt

Samenwerken

Willen jullie als bedrijf onze stichting ondersteunen door het mogelijk maken van een dagje uit, het bijdrage van sport- en spelplezier of het ondersteunen van een ander project dan staan wij open voor een samenwerking. Jullie mogen zelf kiezen welk project jullie ondersteunen. Samen realiseren wij voor kinderen een vliegende start.

Neem contact met ons op via info@kinderfondsennederland.nl

Wij zijn geen Fonds die bijdrages leveren aan andere stichtingen, wij realiseren onze eigen projecten.

Nieuwsgierig naar de projecten die we hebben opgezet?

Op onze interactieve landkaart vind je een selectie van onze activiteiten.

Stichting Kinderfondsen Nederland voert projecten uit en organiseert activiteiten voor kinderen in heel Nederland. Samen met partners en de doelgroep bedenken wij de projecten en activiteiten zodat dit het beste aansluit bij de kinderen.

Ja, ik wil doneren

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief