Skip to content

Stichting Kinderfondsen Nederland (SKN) zet zich in om kinderen te laten sporten. Door de activiteiten 'Team 1', 'Ieder kind een zwemdiploma' en de 'Kids Beach Day' maken wij kinderen enthousiast over sport.
Team 1

Wij geven kinderen onder de armoedegrens een lidmaatschap bij een sportclub. Door het gebrek aan financiële middelen kunnen ouders vaak de kosten, inclusief benodigdheden zoals voetbalschoenen, niet betalen. Ieder kind verdient het om te sporten en zijn talent te ontwikkelen, ook naast de schoolbanken.

Ieder kind een zwemdiploma

Stichting Kinderfondsen Nederland is deze activiteit gestart om onveilige situaties te voorkomen en sociale vaardigheden te verbeteren. Ieder kind moet de mogelijkheid krijgen om te leren zwemmen. Helaas is een zwemdiploma    (€ 500 – € 750) lastig te financieren voor ouders onder de armoedegrens. Daarom halen wij geld op om ervoor te zorgen dat deze kinderen ook hun zwemdiploma halen en fijn kunnen zwemmen.

Jaarlijks gaan 13.000 kinderen naar de middelbare school zonder zwemdiploma
WhiteKites_1
Wie beweegt staat niet stil

De telefoons aan de kant, samen sporten en elkaar tot het uiterste drijven. Kom in actie en maak samen met SKN schoolpleinen sportiever! Op de moderne en ultraveilige parken kunnen kinderen al hun energie kwijt en werken ze aan hun spierkracht, flexibiliteit en conditie. Geschikt voor zowel sportgekkies als beginners. Ook een sportiever plein? Bekijk hier de mogelijkheden.

Back To Top