Doneer

ieder kind een vliegende start

Wij willen voor alle kinderen in Nederland een vliegende start mogelijk maken. Stichting Kinderfondsen Nederland helpt kinderen die onder de armoedegrens leven, met een beperking of langdurige ziekte. Voor deze doelgroep realiseren wij projecten en evenementen in heel Nederland. Wij geloven dat deze kinderen met de juiste aandacht een vliegende start hebben voor de toekomst.

Doneer
0

kinderen onder de armoedegrens

0

kinderen met een beperking

0

kinderen met een chronische ziekte

Waarom doneren?

Jouw donatie maakt een wereld van verschil voor kinderen in Nederland. Bij Stichting Kinderfondsen Nederland geloven we dat elk kind het recht heeft op een gelukkige, gezonde en kansrijke toekomst. Helaas zijn er nog te veel kinderen die te maken krijgen met uitdagingen zoals armoede, ziekte of een beperking.

Door te doneren aan onze stichting draag je direct bij aan het verbeteren van het leven van deze kinderen. Of het nu gaat om het bieden van financiële ondersteuning voor sportmateriaal, het organiseren van educatieve programma’s of het faciliteren van dagjes uit of speelboxen, jouw bijdrage maakt het mogelijk om concrete hulp te bieden daar waar het nodig is.

Doe vandaag nog een donatie en help ons het verschil te maken in het leven van kwetsbare kinderen in Nederland. Samen kunnen we bouwen aan een betere toekomst voor hen, waarin ze de kans krijgen om te groeien, te leren en te ontwikkelen.

Hieronder kunt u eenmalig of maandelijks doneren.

 

Maak jij het verschil voor deze kinderen?

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief