Organisatie

Stichting Kinderfondsen Nederland

Stichting Kinderfondsen Nederland (SKN) zet zich sinds december 2015 in voor de ontwikkeling van kinderen. Dit doen wij aan de hand van de drie peilers school, sport en plezier. Vanuit deze thema’s werken wij om vernieuwende en duurzame projecten te realiseren. Benieuwd naar onze projecten? Kijk hierboven per project wat er speelt. Met deze projecten willen we kinderen een onbezorgde jeugd geven en een goede start voor de toekomst.

We zijn ontzettend trots op de resultaten van onze projecten en activiteiten tot nu toe; SKN heeft al veel kinderen op school ondersteunt, laten sporten en samen met het gezin laten genieten.

Kids Beach Day 2020 2
AK6I1335-small

2023: het jaar van groei

In 2023 hebben wij onze projecten en activiteiten verder kunnen uitbreiden, dankzij de steun van onze donateurs en samenwerkingspartners. Dit jaar was een tijd van groei, waarbij wij een enorme groei van onze donateurs hebben gezien. Mede daardoor hebben wij onze projecten en activiteiten verder kunnen uitbreiden.

In 2024 zetten wij ons weer vol energie in om activiteiten te organiseren voor kwetsbare kinderen in Nederland. We willen op meer plekken van betekenis zijn. Waarbij we streven naar langdurige samenwerkingen met organisaties om samen het verschil te maken. Samen kunnen wij onze krachten bundelen.

Jaarverslag 2023Jaarverslag 2022Jaarverslag 2021

Meer weten?

anbi-algemeen-nut-beogende-instelling

ANBI-Status

Stichting Kinderfondsen Nederland is als een ‘Algemeen Nut Beogende Instelling’ (ANBI) erkend door de belastingdienst. Daarom zijn schenkingen fiscaal aftrekbaar en uw nalatenschap volledig vrijgesteld van heffing van schenk- of erfbelasting.

RSIN: 8557.90.684

Meer weten over belastingvrij doneren? Kijk op schenking & nalatenschap

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief