Skip to content

Persoonlijke begeleiding

SKN_Home_Activiteiten_Start

Sommige kinderen die onder de armoedegrens leven hebben moeite op school. Stichting Kinderfondsen Nederland (SKN) zorgt voor persoonlijke begeleiding en een naschools leertraject. Wij geven kinderen meer zelfvertrouwen door persoonlijke begeleiding op school. Samen werken aan een mooie toekomst!

Laat kinderen sporten

Sporten is voor kinderen heel belangrijk. Het zorgt voor ontspanning, nieuwe vriendschappen en verhoogt het zelfvertrouwen. Ook leren kinderen op het veld normen en waarden. Naast een sportlidmaatschap bieden wij de mogelijkheid voor kinderen om hun zwemdiploma te halen.

Organiseert leuke uitjes

Even geen zorgen. Alleen maar plezier maken! Een heerlijk dagje weg en veel avonturen beleven. Met onze uitjes komen kinderen met elkaar in contact, bouwen zij samen een band op en kunnen zij hun verhalen delen.

Alleen mogelijk met jouw hulp

Met onze projecten gericht op de 3 pijlers: school, sport en vrije tijd, zorgen wij ervoor dat kinderen de kans krijgen om zich ontwikkelen. Met één bijles, één jaarabonnement bij een sportclub of één uitje naar Duinrell maak je een kind super blij.

Back To Top