Eén op de negen kinderen leeft in Nederland onder de armoedegrens. Eén op de tien kinderen heeft een handicap of een beperking en één op de zeven kinderen heeft een chronische ziekte. Door deze dingen kunnen zij niet volwaardig meedoen in de maatschappij. Stichting Kinderfondsen Nederland zet zich in voor deze groepen kinderen, maar dit kunnen wij niet alleen. Hierbij hebben wij uw hulp nodig!

Daan was 15 jaar oud toen zijn vader en moeder de zorg voor hem niet meer konden dragen. Vanwege zijn beperking kon hij niet naar school en heeft hij zelfs een half jaar thuis gezeten. Hij kwam zelden buiten. Hij werd uit huis geplaatst en ging wonen in een zorginstelling. Dankzij persoonlijke ondersteuning gaat hij weer naar school en sinds kort heeft Daan zelfs een bijbaan als inpakker in een magazijn. Ook heeft Daan een grote hobby gevonden: rolstoelbasketbal.

Met onze projecten zorgen wij ervoor dat kinderen zoals Daan de kans krijgen om zich ontwikkelen, zodat zij later volledig mee kunnen draaien in de maatschappij. Ieder kind verdient immers deze kans. Wil je donateur worden, meehelpen of een lokaal initiatief starten? Neem dan contact met ons op!

Wij voeren projecten uit die binnen onze drie pijlers vallen; school, sport en dagje uit.