Skip to content

Kids Beach Day 2021

Op zondag 26 september organiseert SKN samen met Stichting Armoedefonds en The Hague Beach Stadium de Kids Beach Day. De Kids Beach Day is de start van het Sportstimuleringsproject om kinderen meer te laten bewegen. Het is een bijzondere editie, want het project wordt voor de vijfde keer georganiseerd.

Deelnemen aan sport is deelnemen aan de maatschappij

De Kids Beach Day is de start van het Sportstimuleringsproject om kinderen kennis te laten maken met verschillende verenigingssporten. Met het aanbieden van de sportworkshops willen wij deze kinderen enthousiasmeren meer te laten bewegen en sporten. Er valt veel te winnen, zeker als kinderen lid worden bij een sportvereniging. Deelnemen aan georganiseerde sport biedt veel kansen voor deze kinderen. Door te sporten worden vriendschappen gesloten en een sociaal netwerk vergroot. Daarnaast worden de fysieke en mentale gezondheid ontwikkeld.

Jubileum editie

De Kids Beach Day wordt al een aantal jaar georganiseerd. De eerste editie is georganiseerd in 2017, waarbij er kinderen vanuit verschillende uitdeelpunten van de Voedselbank uit omgeving Den Haag deelnamen. Sinds 2018 organiseren wij de Kids Beach Day voor alle regio’s in Nederland. Dankzij donaties van verschillende fondsen en de Rabobank Den Haag is het project mogelijk gemaakt. We willen de sponsors dan ook bedanken voor de steun om ook dit jaar het Sportstimuleringsproject te laten slagen! 

 

Back To Top