Ga naar hoofdinhoud

Word donateur van SKN!

Steun Stichting Kinderfondsen Nederland (SKN) en help ons kinderen in jouw omgeving onbezorgd te vliegeren. Elke bijdrage telt voor kinderen die net zoals hun vriendjes willen sporten, leren en erop uit willen gaan.

Nalatenschap

Het is ook mogelijk om SKN een bedrag na te laten. Het bedrag dat je nalaat komt geheel ten goede aan Stichting Kinderfondsen Nederland en de kinderen die het nodig hebben. Wij zijn door de Belastingdienst goedgekeurd als Algemeen Nut Beoogde Instelling (ANBI) en onze stichting is vrijgesteld van erfbelasting.

Of laat geld na door een fonds te starten op jouw naam. Vanuit dit fonds ondersteun je meerdere activiteiten van Stichting Kinderfondsen Nederland. Het voordeel van een fonds op naam is dat je zelf in de hand hebt wat er met jouw bijdrage gebeurt. Meer informatie over nalatenschap? Neem contact op.

Scheveningen_03
Haal geld op met gebruikte spullen

Wil je speelgoed, kleding of andere spullen doneren? Helaas nemen wij dit niet aan. Wij hebben onvoldoende capaciteit om de spullen in te zamelen, op te slaan en te verspreiden. Ons advies: bied het aan tijdens de vrijmarkt, plaatselijke rommelmarkt of bij een kringloop of tweedehands winkel en doneer het geld daarna aan Stichting Kinderfondsen Nederland. Start nu een actie!

WhiteKites_1
Meer informatie?
Back To Top