Vraag ons sponsorlooppakket aan.

Vraag ons sponsorlooppakket aan

Geweldig dat jouw school of organisatie geld wilt inzamelen voor Stichting Kinderfondsen Nederland! Natuurlijk helpen we je graag op weg, vraag hiervoor ons sponsorlooppakket aan! Dit zal ervoor zorgen dat de sponsorloop een nog groter succes wordt. Hierdoor krijgen de kinderen er nog meer zin in, komen ze meer te weten over het goede doel en hebben ze iets moois om te laten zien aan hun ouders. Wat krijg je bij een sponsorlooppakket van Stichting Kinderfondsen Nederland?

  • Een kaart met voorbereidingstips en een bescheiden to do lijstje
  • Een stempel-en sponsorkaart. Zo kan je de gelopen rondjes handig bijhouden!
  • Een poster om op te hangen in het lokaal en de gangen, zodat echt iedereen op de hoogte is
  • QR-code voor betalingen
  • Informatie voor de ouders

 

Wat is een sponsorloop?

 

Een sponsorloop is een gezellig en sportief evenement waarbij de kinderen gaat hardlopen voor een goed doel. Er worden vaak rondjes gelopen, waarbij je bij ieder rondje een stempel krijgt ter bewijs van de afgelegde afstand. Van tevoren verzamel je zoveel mogelijk sponsoren die jou per gelopen rondje geld overhandigen. De hoogte van het bedrag spreek je vooraf af. Dit geld is bestemd voor een goed doel die de school kan uitkiezen. Zo wordt er gezamenlijk een mooi bedrag opgehaald!

Kom samen in actie, verzamel zoveel mogelijk sponsoren en daag je vriendjes uit wie de meeste rondjes kan lopen. De looptijd van de actie kunnen jullie zelf bepalen. Wij adviseren een actieperiode van drie tot vier weken. Zo heeft iedereen voldoende tijd om zoveel mogelijk sponsors te zoeken maar duurt het niet té lang. In de tussentijd helpen wij jullie het evenement aan te kleden en zorgen voor zoveel mogelijk bekendheid.

 

Vraag ons sponsorlooppakket aan, succes gegarandeerd!

 

Natuurlijk helpen wij je ook graag met handige tips en ideeën, om het maximale uit de sponsorloop te halen. Neem gerust contact met ons op om hierover te sparren. Wij delen graag ervaringen van bijvoorbeeld andere scholen! Mocht er behoefte zijn komen wij ook graag fysiek langs om het een en ander uit te leggen. Zo zal iedereen maximaal voorbereid zijn en worden de kinderen nog meer betrokken bij het goede doel.

Een sponsorloop heeft daarnaast nog tal van voordelen, namelijk:

  • De kinderen zijn sportief bezig
  • Het verhoogt de onderlinge band en harmonie
  • Het zorgt voor een gezonde competitieve sfeer
  • Je maakt elkaar eens mee in een andere setting dan het klas-en gymlokaal
  • Kinderen zamelen in het geval van SKN geld op voor andere kinderen die het minder getroffen hebben

Niet alleen scholen doen aan sponsorlopen, dit kan je natuurlijk ook op andere evenementen doen. Denk bijvoorbeeld aan de Vierdaagse, Marathon van Rotterdam, Zandvoort Circuit Run, Vestingloop Den Bosch en de Groet uit Schoorl Run. Daarnaast is een bekende klim in het buitenland de Alpe d’Huez. Deze berg kan je fietsend of lopend beklimmen en is erg populair onder Nederlanders.

Sponsorlopen heb je in allerlei vormen en maten, het inschrijfformulier vind je hier.