Drenthe

Vacature: office manager

Vind jij het belangrijk dat elk kind in Nederland een goede start verdient? Bij Stichting Kinderfondsen Nederland zetten we ons in voor kwetsbare kinderen. Met onze initiatieven gericht op school, sport en vrije tijd maken we activiteiten mogelijk voor kwetsbare kinderen in Nederland. Wij zorgen ervoor dat deze kinderen de kans krijgen om zich te ontwikkelen. Vanwege onze groei in de afgelopen jaren zijn wij op zoek naar een enthousiaste office manager die samen met ons onze missie wil voortzetten.

Wat ga je doen?

Als office manager ben je verantwoordelijk voor de donateursadministratie en ondersteun je het dagelijkse reilen en zeilen van de organisatie. Je beantwoordt e-mails en telefoontjes en onderhoudt contact met organisaties die acties organiseren. Daarnaast help je het projectteam, bijvoorbeeld bij het onderhouden van relaties met samenwerkingspartners en het bezoeken van locaties waar projecten worden uitgevoerd. Wij vinden het belangrijk dat je plezier hebt in je werk; mede daarom heet één van onze projecten ook ‘Plezier Telt’. We moedigen je aan om initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen en te experimenteren.

Wat verwachten wij van jou?

– Minimaal MBO+ werk- en denkniveau

– Beschikbaarheid van 32 uur per week

– Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk

– Je bent ondernemend en kunt goed zelfstandig werken

– Vaardigheden: je beheerst de Nederlandse taal uitstekend

– Woonachtig in de omgeving van Leiden of de Duin- & Bollenstreek

Ons aanbod

– Een plek waar je veel ruimte krijgt om nieuwe ideeën te bedenken en uit te voeren

– Een dynamische werkomgeving binnen een maatschappelijke organisatie

– Salarisindicatie van €2.500,- tot €3.250,- op basis van 40 uur

– 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband (40 uur)

Stuur je motivatie en CV naar Stichting Kinderfondsen Nederland, t.a.v. Lisette Immerzeel, via info@kinderfondsen.nl met als onderwerp ‘office manager’. Heb je vragen? Bel gerust naar 085-8000424. Reageren kan tot en met 1 november 2024.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.