Skip to content
Bootcamp Kinderfondsen

Bootcamp Zomerdagen 2023 (17 juli t/m 15 augustus)

 

Yes, geweldig nieuws! Na mooie voorgaande edities gaat Stichting Kinderfondsen Nederland ook in 2023 de Bootcamp Zomerdagen organiseren. De afgelopen jaren hebben wij al sportieve zomers gerealiseerd in Den Haag en Rotterdam, dit jaar gaan we naar Utrecht!

De (mini)-Bootcamp wordt uiteraard georganiseerd in samenwerking met ervaren instructeurs, in dit geval met SportUtrecht! Na een korte introductie kunnen de kinderen al hun energie kwijt, voorzien van alle benodigde veiligheidsvoorschriften. Zo hebben kinderen die misschien niet ieder jaar op vakantie kunnen of dagjes weg gaan toch een mooie zomer. Een zomer bomvol sport, gezelligheid, vriendjes maken en leuke activiteiten!

Na de geslaagde voorgaande edities gaan we ook dit jaar zoveel mogelijk kinderen laten sporten. De mobieltjes en spelcomputers gaan even aan de kant, er gaat op spelenderwijs heerlijk gesport worden samen! Zo kan ieder kind sporten in de zomervakantie en spelen met leeftijdsgenootjes. Wij zullen later het aanmeldformulier delen en de exacte locatie van de Bootcamp kenbaar maken. Wij hebben er in ieder geval al enorm veel zin in, houd goed onze website en de socials in de gaten. Op een zomer vol sport, wij zij er klaar voor!

Back To Top