Skip to content

Zomerse uitstapjes in het vooruitzicht

De zomervakantie komt er weer aan, de ideale omstandigheden om leuke uitjes te organiseren! De kinderen zijn vrij van school, het is lekker weer en de pretparken verwelkomen iedereen met open armen. Zoals bekend heeft niet ieder kind en/of gezin het geld voor kaartjes naar de leukste pretparken. Behalve de entreekaartjes komen hier namelijk ook andere kosten bij kijken. Denk bijvoorbeeld aan de benzine en/of buskaartjes om op de parken te komen. Ook geef je op de dag zelf ook het nodige geld uit, denk bijvoorbeeld aan eten en drinken. Stichting Kinderfondsen Nederland wilt hier dan ook dolgraag bij helpen!

Samen met kinderen die op of onder de armoedegrens leven zullen wij Duinrell en Linnaeushof bezoeken. Zo beleven ook zij heerlijke dagen tijdens de zomervakantie, een periode waarin veel kinderen in Nederland een hoop uitstapjes hebben. Het is dan natuurlijk heel verdrietig dat sommige kinderen thuis ‘moeten’ blijven, vanwege het kostenplaatje. Daarom nemen wij hen mee en bezorgen we de kids een fantastische dag waar ze nog wekenlang van zullen nagenieten!

Het mooie aan deze dagen is dat kinderen met een rolstoel ook kunnen meegenieten. Linnaeushof heeft namelijk speciale speeltoestellen laten maken voor deze kids. Ook zij kunnen in alle veiligheid gaan spelen, samen met hun vriendjes en vriendinnetjes!

Het is al mooi weer waardoor wij er stiekem al ontzettend veel zin in hebben. Nog even geduld, wij zullen de definitieve datum van de bezoeken snel bekend maken. Tot gauw!

Back To Top