Skip to content

Gave kerstactie door Guus en Thijmen opgezet

Guus (7 jaar) en Thijmen (6 jaar) hebben samen met hun ouders een ontzettend gave actie opgezet om kinderen in omgeving Zeist een onvergetelijke decembermaand te bezorgen. Een tijdje geleden speelden Guus en Thijmen met een kindje dat vertelde dat hij niet altijd een cadeau voor Sinterklaas of onder de kerstboom krijgt. Ze vonden dit erg zielig en wilden daar iets voor doen. 

Samen met hun ouders hebben ze de website www.kerstvooreenkind.nl gelanceerd. Het doel is om zoveel mogelijk kinderen een onvergetelijke Kerst te bezorgen. Ze hebben besloten om kerstbomen te gaan verkopen voor het goede doel. De volledige winst (€15,- per boom!) gaat naar Stichting Kinderfondsen Nederland, die zorgt dat kinderen uit omgeving Zeist een onvergetelijke Kerst krijgen. Uiteraard is dit niet alleen voor kinderen die Kerst vieren, maar ook voor kinderen uit gezinnen die geen Kerst vieren.

Help jij ons mee? Koop dan snel een mooie kerstboom!

Wil je extra doneren aan Stichting Kinderfondsen Nederland voor dit project? Scan dan onderstaande QR-code met jouw mobiele telefoon en volg de stappen. Onze dank is groot! Jij een mooie feestdagen, zij een mooie feestdagen!

 

  1. Scan de QR-code met je camera van je telefoon
  2. Klik op de link
  3. Kies je bank
  4. Geef aan welk bedrag je wilt doneren
  5. Rond de betaling af in je bankapp

 

 

Back To Top