Skip to content
Opening sportiever schoolplein Goes

Opening sportiever schoolplein in Goes

Op de Praktijkschool in Goes is vorige maand een calisthenics plein geplaatst om de kinderen meer beweging te bieden. Het nieuwe sportieve plein werd feestelijk geopend. Het schoolplein was verouderd en voldeed niet meer aan de huidige normen van een sportieve school.

Aanwinst voor het schoolplein

Voor iedereen is beweging heel belangrijk. De kinderen van de praktijkschool in Goes spelen dan ook graag buiten. Tijdens de opening van het calisthenics-toestel konden de kinderen niet wachten om er gebruik van te maken. Het nieuwe toestel is een fijne aanwinst voor de school. “De pauzes moeten leuk zijn en leerlingen moeten niet rond gaan hangen. Wij zijn blij dat deze nieuwe toestellen de scholen en kinderen laat samenkomen. Dit zijn goede momenten.” Aldus Rosie Adriaanse van school de Wissel.

Wil jij je schoolplein ook sportiever maken?

Wij maken niet alleen veel kinderen blij met nieuwe sporttoestellen voor op het schoolplein, maar ze bewegen hierdoor ook meer. Dit zorgt voor meer productiviteit op school. Het brengt dus veel voordelen met zich mee. Wil jij jouw schoolplein ook sportiever maken? Dat kan. Dankzij onze sponsoren kunnen wij sportieve schoolpleinen creëren. Neem contact op door een e-mail te sturen naar info@kinderfondsennederland.nl. Samen kijken we graag naar de mogelijkheden.

Back To Top