Skip to content

Wil jij met jouw school, klas of stichting samen iets doen voor andere kinderen in Nederland? Start dan een actie in naam van Stichting Kinderfondsen Nederland! Jullie bepalen zelf de actie en welke activiteit je daarmee wil financieren.

Organiseer een actie met je klas

SKN biedt scholen een actie pakket aan om zelf een actie op te zetten en om kinderen meer te leren over de situatie waarin sommige leeftijdsgenoten zich bevinden. Hierbij kunnen wij in overleg ook een presentatie verzorgen aan de klas. Vraag het materiaal op en start een actie met de klas!

Organiseer een zwemmarathon

Is er een zwembad in de buurt? Dan is een leuk idee om een zwemmarathon te organiseren. Zwem baantjes en vraag voor elk gezwommen baantje een bedrag. Zeker weten dat familie, vrienden en buren jou (en dus de actie) sponsoren om kinderen in de buurt te helpen!

WhiteKites_1
Vraag promotiemateriaal aan en start een actie!
Organiseer een sponsorloop

Sport je veel met vrienden of familie en wil je kinderen helpen om een zwemdiploma te halen? Organiseer dan een sponsorloop: ren rondjes in de gymzaal of om het sportveld van jullie school. Wedden dat je met elkaar veel geld ophaalt?

Kerken en serviceclubs

Ook voor kerken en serviceclubs heeft Stichting Kinderfondsen Nederland promotiemateriaal om de actie tot een succes te maken. Haal geld op en zorg ervoor dat een kind in jullie omgeving ook de kans krijgt om te leren zwemmen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top