Bewegen

Kids Beach Day

Stichting Kinderfondsen Nederland is initiatiefnemer van de Kids Beach Day. The Hague Beach Stadium, Stichting SOVIC, Beachclub 57, Voedselbanken Haaglanden en Stichting Kinderfondsen Nederland hebben de handen in één geslagen om 500 kinderen en ouders een onvergetelijke dag op het strand te laten bezorgen. Samen sporten, plezier maken en gezamenlijk eten, dat maakt deze dag onvergetelijk!

Sporten op het strand

Voor veel kinderen die leven onder de armoedegrens is een dagje naar het strand niet weggelegd. Om bij te dragen aan de ontwikkeling van het kind en een kind een keer onbezorgd te laten genieten organiseren wij een leuke en sportieve dag op het strand van Scheveningen. Wie wil er nou niet sporten in het grote stadion van The Hague Beach Stadium?

Wil jij een kind een onvergetelijke dag op het strand bezorgen?

We zijn er al bijna, maar wij redden het niet zonder jullie steun. Al verschillende grote organisaties werken belangeloos mee. Om de kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen missen wij nog een bedrag van €2500,-. Kun jij een klein bedrag missen en daardoor een kind een herinnering voor het leven geven? Doneer dan eenmalig voor de Kids Beach Day! Klik hier voor meer informatie en de donatiepagina.