Bootcamp Kinderfondsen

Bootcamp Zomerdagen in Rotterdam & Den Haag

Deze zomer vind je van 18 juli t/m 12 augustus onze Bootcamp Zomerdagen in Rotterdam en Den Haag. In een periode van vier weken kunnen jongeren tussen 8-18 jaar sporten op openbare plaatsen in deze steden. Samen met buurtcoaches maken we het mogelijk in diverse wijken gratis ‘bootcamp’ aan te bieden. Deze bootcamp staat in het teken van samen bewegen en beleven.

Unieke hindernisbaan

Thuisblijvende jongeren beleven veel sportplezier op de hindernisbaan (Mobstacle) die tijdens de bootcamp het grootste sportieve onderdeel is. De Mobstacle is een mobiele hindernisbaan met allerlei obstakels om te klimmen en klauteren. Het is de eerste succesvolle editie in Rotterdam en omgeving. Na een eerste succesvolle editie van 2021 in Rotterdam, wordt het deze zomer maar liefst vier weken sportplezier voor heel veel jongens en meiden in Den Haag en Rotterdam.

Aanmelden voor Bootcamp Zomerdagen

Jongeren tussen de 8-18 jaar kunnen zich aanmelden via lokale buurtcoaches en jongerenwerkers in Rotterdam en Den Haag voor deze bootcamp Zomerdagen. Na een korte instructie waarbij de techniek wordt uitgelegd, ga je direct van start. Zo hebben jongeren die bijvoorbeeld geen geld hebben voor vakanties of uitstapjes in de zomer, toch een leuke activiteit in het vooruitzicht.

Locaties Bootcamp Zomerdagen

  • Playground Assendelftplein in Rotterdam
  • Playground Nesselande in Rotterdam
  • Haagse Sporttuin Moerwijk in Den Haag. 

Stichting Kinderfondsen Nederland organiseert de Zomer Bootcamp dagen samen met Evorsa en Sportbedrijf Rotterdam en wordt mogelijk gemaakt door de donateurs van de stichting. Bijna 1 op de 4 jongeren leeft in de armoede in Rotterdam. Het leven van de jongeren speelt zich grotendeels op straat af. We zijn blij dat we de jongeren met de Zomer Bootcamp een leuke activiteit kunnen aanbieden.