Hartverwarmende boxen uitdelen tijdens de kerstdagen

 

Wij hebben prachtig nieuws! Ook dit jaar zal Stichting Kinderfondsen Nederland hartverwarmende boxen gaan uitdelen. Na het succes van de afgelopen jaren wilden wij kosten wat het kost ook dit jaar kinderen aan het einde van het jaar gaan helpen. Aan wie zijn de boxen specifiek gericht? Aan kinderen in gezinnen die opgroeien in armoede. Wij zijn met veel enthousiasme op zoek naar bedrijven die dit samen met ons mogelijk willen maken.

Meerdere cadeaus per jaar krijgen, het lijkt zo normaal voor de meeste kids in Nederland. Tijdens bijvoorbeeld Kerstmis, Sinterklaas en verjaardagen krijgen de meeste kinderen cadeaus. Reken er maar op dat ze hier maandenlang naar uitkijken!

Helaas is bovenstaande lang niet voor alle kinderen vanzelfsprekend. Terwijl zij hun vriendjes zien pronken met het ene na het andere cadeautje, krijgen zij lang niet altijd het gene wat op hun verlanglijstje staat. Niet omdat hun ouders hen dit niet willen geven, integendeel. Lang niet alle ouders kunnen simpelweg cadeautjes voor hun kinderen betalen.

Natuurlijk wil jij ook helpen om deze kinderen de kerst van hun leven te bezorgen! Wij zoeken bedrijven die een of meerdere boxen willen sponsoren. De boxen zullen rond de 50,- per stuk bedragen en worden door heel Nederland verspreid. Dankzij jouw steun zullen meerdere kinderen onvergetelijke feestdagen tegemoet gaan!

De hele maand december bieden wij de hartverwarmende box aan verschillende organisaties die zich dagelijks inzetten voor kwetsbare kinderen en kinderen die leven onder de armoedegrens. Wat wij ontzettend leuk vinden, is dat de inhoud van de boxen wordt bepaald in samenwerking met de kinderen. Jouw bijdrage wordt dus echt iets wat de kinderen dolgraag als cadeaus willen, ze hebben er immers zelf voor gekozen. De precieze inhoud zullen wij uiteraard na overleg in een later stadium met iedereen delen.

Voor hoeveel boxen gaat jouw bedrijf? Door de hoge oplage kunnen wij de inhoud van de box scherp aanschaffen bij de leveranciers. De boxen bieden wij aan in samenwerking met organisaties die de gezinnen selecteren. Zo weten we zeker of we de kinderen bereiken die het hardst nodig hebben.

Wij kunnen jouw hulp goed gebruiken. Samen delen we de hartverwarmende boxen uit! Mail naar info@kinderfondsennederland.nl en sponsor een of meerdere hartverwarmende boxen voor kinderen op of onder de armoedegrens. Vragen? Stel ze gerust!