Skip to content

Voetbalcourt op je schoolplein? Reageer snel!

 

Stichting Kinderfondsen Nederland heeft mooi nieuws. Wij willen dit jaar nog vele scholen en speeltuinen helpen aan een sportiever plein, dankzij een modern en snel te plaatsen voetbalcourt. Voetbal blijft volksport nummer 1 en is een fantastische manier voor de kinderen om hun energie in kwijt te kunnen, aan hun conditie te werken en samen te leren werken.

Het (school)jaar goed beginnen? Laat de kinderen pauze houden op een sportiever schoolplein. SKN kan meerdere scholen, maar ook pleinen in de wijk, helpen aan een fraai voetbalcourt. Wij hebben tot het einde van het jaar een mooie deal. Stichting Kinderfondsen Nederland betaalt de helft & regelt ook de plaatsing!

Een plein aantoonbaar sportiever maken kan al binnen een paar weken geregeld worden. Wij komen graag in contact met de school, gemeente of andere instantie die graag ziet dat de kinderen in zijn buurt betere sportfaciliteiten krijgen. De totale kosten van de court? €9500! SKN zal €4750,- op zich nemen, terwijl de school de andere helft zal betalen.

Belangrijk om te weten:
– De omvang van de court is 6 meter
– Gemaakt van het allerbeste materiaal
– Geplaatst en ontworpen door een Nederlands bedrijf
– Onderhoudsvrij
– Alle ruimte om panna’s uit te delen en doelpunten te maken
– Geschikt voor aanvang van de les, tijdens de pauzes, na school en voor kinderen uit de buurt
– Wij komen graag vrijblijvend langs uw school om vragen te beantwoorden en zaken te bespreken. Denk aan de exacte locatie, datum van de plaatsing en veiligheidsvoorschriften

 

Reageer zo snel mogelijk, de eerste school die de voetbalcourt bevestigt krijgt van ons een workshop van een freestyle voetballer bij de opening. Zo wordt het vernieuwde schoolplein feestelijk geopend om de kinderen direct mega enthousiast te krijgen. Neem contact met ons op zodat we zo snel mogelijk aan de slag kunnen gaan!

Back To Top