Skip to content
Kerstvakantie

Hartverwarmende kerstvakantie box

Na het succes van de hartverwarmende box in de lente zijn we nu druk bezig om de hartverwarmende kerstvakantie box in te pakken. De speciale editie staat in het teken van samen plezier maken met het gezin. De aankomende dagen pakken we de boxen in en gaan we vanaf volgende week de boxen verspreiden. We kunnen niet wachten om de kinderen te verrassen! 

De inhoud van de box 

Samen met een aantal kinderen is de inhoud van de box bedacht. Door de gesprekken kwam naar voren dat de kinderen graag gezelschapsspelletjes willen ontvangen. We hebben dan ook in de box het populaire Qwixx spel en het Regenwormenspel toegevoegd. Deze twee spelletjes zijn echt spelletjes voor het hele gezin. De kinderen kunnen samen met hun ouders gezellig spelen. 

Help je mee?

Samen met onze vrijwilligers zorgen we voor een lichtpuntje voor kwetsbare kinderen in Nederland die onder de armoedegrens leven. Om de boxen mogelijk te maken zijn wij afhankelijk van donaties. Dankzij verschillende collectes, acties van particulieren hebben wij al een heel mooi bedrag opgehaald. Al met een klein bedrag kunt u een kind een hartverwarmende kerstvakantie box bezorgen. De boxen bieden wij in de kerstvakantie aan. Help je mee? Klik hier.

Back To Top