Skip to content
Jaarverslag

Het jaarverslag 2018 staat online

Ben je benieuwd wat wij in 2018 allemaal hebben gedaan? Hoeveel kinderen wij hebben blij gemaakt met onze projecten? En waar wij hartstikke trots op zijn? Het jaarverslag van 2018 staat online. 

Samen bereiken we meer

Ook in 2018 zijn we verder gegaan met onze activiteiten om kinderen weer te laten zweven. In samenwerking met verschillende Voedselbanken hebben we kinderen een onvergetelijke dag bezorgd bij verschillende attractieparken. Daarnaast vroegen we aandacht voor de 13.000 kinderen in Nederland die zonder zwemdiploma naar de middelbare school gaan. Verder starten kinderen in omgeving Aalsmeer, dankzij Lions Ophelia Aalsmeer, met nieuwe schoolspullen dankzij de Schoolspullenpas. Kortom we zijn enorm blij met de samenwerkingen in 2019. Samen bereiken we meer! 

Wat hebben we bereikt?

Naast onze activiteiten maakte we de eerste stappen om online zichtbaar te worden. In oktober starten we met een Google Grants campagne. Dankzij Google ontvangen een maandelijks budget. Want online zichtbaar zijn wordt steeds belangrijker. Dankzij onze vrijwillige collectanten hebben we verschillende plaatselijke collecteweken georganiseerd. Tenslotte ontvingen we van verschillende organisaties hartverwarmende donaties. 

Met deze donaties hebben wij activiteiten mogelijk gemaakt. Bijvoorbeeld het financieren van zwemdiploma’s en lidmaatschap bij de plaatselijke voetbalclub. Ook stuurde we vijf nieuwsbrieven naar onze abonnees. We hielden onze achterban op de hoogte via social media. Daarnaast hebben wij nieuwe donateurs mogen verwelkomen. 

Een vooruitblik op 2019

Wij kijken uit naar 2019! In 2018 hebben wij onze activiteiten verder uitgebreid. Ook in 2019 gaan wij de organisatie verder professionaliseren. Allereerst starten wij met het vernieuwen van onze website. Er wordt een nieuwe huisstijl ontworpen die past bij onze nieuwe plannen in de toekomst. Hierbij leggen wij de focus op online zichtbaarheid. 

SKN blijft zich actief inzetten voor de doelgroep door middel van de drie pijlers: school, sport en vrije tijd. Daarnaast breiden wij de activiteit ‘Kids Beach Day’ verder uit met de samenwerkende organisaties. 

Het jaarverslag 2018 lees je hier.

 

Back To Top