Skip to content
Sinterklaas

Kom in actie met jullie organisatie!

Zoeken jullie met je serviceclub, organisatie of kerk een concrete bestemming voor jullie schenking of fondsenwervend evenement? Kom in actie met jullie organisatie! Jullie bepalen zelf de actie en welke activiteit je daarmee wil financieren. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat een leerfactor aanwezig is. Daarom kunnen wij in overleg met jullie een presentatie aanbieden om meer te vertellen over de doelgroep en onze projecten. Kom samen in actie met jullie organisatie. Willen jullie een heldenorganisatie worden? Lees dan snel verder!

Samen in actie

Als heldenorganisatie kies je zelf uit naar welk project jullie donatie gaat. Bovendien vinden wij het belangrijk dat het opgehaalde geld ook in dezelfde regio wordt uitbesteed. Wij geloven in concrete projectsponsoring. Bijvoorbeeld: het financieren van 10 zwemdiploma’s voor kinderen onder de armoedegrens. Een kleine of een grote actie? Het maakt voor ons niet uit! Elke actie die wordt opgezet is even waardevol. Naderhand laten wij weten wat wij met het opgehaalde geld hebben kunnen betekenen voor de kinderen. 

Een vliegende start in de maatschappij

Als heldenorganisatie help je kinderen uit de buurt aan een vliegende start in de maatschappij. Met jouw bijdrage kunnen de kinderen een dagje uit, krijgen zij bijles of zelfs een sportlidmaatschap van 1 jaar. Je kiest zelf welke van onze activiteiten je sponsort. SKN werkt alleen met professionele organisaties samen, zoals de Voedselbank en zorginstellingen. Wij willen zeker weten dat de juiste kinderen worden geholpen. 

Hoe kunt u in actie komen?

We helpen graag met het het organiseren van de actie. Bijvoorbeeld het meedenken van een leuke actie of activiteit. Denk eens aan onderstaande acties en activiteiten:

  • veiling/loterij met leuke items
  • een benefietconcert
  • een lustrumfeest
  • een sportevenement, zoals een golftoernooi, tennistoernooi of zeilwedstrijd
  • kerstmarkt
  • sponsorloop

Uiteraard zijn alle ideeën welkom. Wij denken graag met jullie mee om jullie activiteit tot een succes te maken. Neem contact met ons op, info@kinderfondsennederland.nl of 085-8000424. 

 

Back To Top