Ron van Dutch Panna calisthenics

Calisthenics nodig? Maak kennis met onze leverancier

Vandaag willen we jullie kennis laten maken met Ron! Ron van DutchPanna is al geruime tijd een onschatbare partner voor ons met zijn Calisthenics parken.

 

Calisthenics en Stichting Kinderfondsen Nederland

 

Al 5 jaar zet Ron zich in voor DutchPanna, een bedrijf dat al 15 jaar lang een verschil maakt in de wereld van buitensporten. Pannavelden en Calisthenics parken, maar nog veel meer. In de corona tijd hebben ze een cruciale rol gespeeld in het verminderen van bewegingsarmoede. Met een focus op lage, ronde Panna kooien en hogere kooien voor een intensiever spel. Waarom rond? Nou, die ronde vorm betekent geen hoeken, wat zowel de veiligheid als de dynamiek van het spel ten goede komt. Met hun innovatieve ontwerpen hebben ze een plek gecreëerd waar kinderen zich veilig voelen en waar enthousiasme en blijdschap de boventoon voeren.

DutchPanna en Kinderfondsen werken samen om deze buitensport plekken te realiseren die toegankelijk zijn voor iedereen. Zo is er vorig jaar in de Haagse wijk Transvaal een nieuw pannaveldje geplaatst.

Samen realiseren we ook Calisthenics parken. Deze parken ontwikkeld DutchPanna namelijk ook! Het Calisthenics park kun je op de foto van de post zien. Deze opkomende sport zie je steeds meer, hier kun je krachttraining doen met je eigen lichaamsgewicht. SKN heeft samen met DutchPanna al meer dan 12 Calisthenics parken geplaatst en er staan er nog heel wat op de planning voor aankomende tijd.

 

Het mooiste werk van Nederland

 

Wat Ron het meest waardeert aan zijn werk? Het zien van de vreugde en opwinding bij de kinderen die hun toestellen betreden. Het is niet alleen een speelruimte, het is een plek waar gemeenschappen samenkomen, waar geluiden van gelukkige kinderen een teken zijn van succes. “Het leuke met stichtingen is dat je vaak bij scholen komt, of wijken, waar de behoefte heel hoog is om iets te doen wat wij kunnen leveren, maar de toegankelijkheid om het te kunnen aanschaffen het niet mogelijk maakt, en dat je dan met een stichting het toch voor elkaar krijgt.”

Dank je wel, Ron voor je inspiratie en samenwerking. We kijken uit naar nog vele succesvolle samenwerkingen in de toekomst!