Skip to content

De telefoons aan de kant, samen sporten en elkaar tot het uiterste drijven. Kom in actie en maak samen met SKN schoolpleinen sportiever! Op de moderne en ultraveilige parken kunnen kinderen al hun energie kwijt en werken ze aan hun spierkracht, flexibiliteit en conditie. Geschikt voor zowel sportgekkies als beginners.
Calisthenicsplein

Geef jouw school een boost met een Calisthenics plein. Deze opkomende sport dankt haar populariteit aan de vele oefeningen, trainingsvormen en verschil in moeilijkheidsgraad. Cardio, spierkracht, spierconditie en flexibiliteit… het komt allemaal voorbij. Met de aanwezige competitieve elementen zullen de kinderen niet weg te slaan zijn bij hun hernieuwde schoolplein. Natuurlijk zorgt SKN voor een uiterst veilige speelplek.

Sportcourts

SKN plaatst met regelmaat pannavelden in (kwetsbare) woonwijken en schoolpleinen. Kinderen die op of onder de armoedegrens leven bewegen een stuk minder, blijkt uit onderzoek. Met een pannaveld kunnen kinderen samen voetballen, partijtjes spelen, panna’s maken en zich urenlang vermaken. Het pannaveldje is 24 uu per dag toegankelijk, en kan al binnen een paar weken worden aangelegd. Voetbal is en blijft volkssport nummer één, het pannaveld zal met groot gejuich worden ontvangen.

Ook een sportiever park of schoolplein?

Natuulijk wil jij ook jouw schoolplein sportiever maken! SKN heeft al veel kinderen blij mogen maken met een calisthenics plein, waaronder Groene Hart Praktijkschool, Praktijkschool de Einder en Praktijkschool de Poort.  Uiteraard behoort een SKN sportcourt ook tot de mogelijkheden. Benieuwd naar de kosten? Wij verklappen alvast dat SKN deze voor het grootste gedeelte voor haar rekening neemt. Kom in actie en maak jouw schoolplein sportiever! Neem hier met ons contact op.

Sportief-schoolplein-praktijkschool-alphen
Ieder kind verdient een veilige speelplek!
WhiteKites_1
Back To Top