Skip to content
Onvergetelijke Kerstacties

Onvergetelijke Kerstacties

Sinterklaas is weer in het land en de Kerstversiering is weer te koop in de winkels. Kortom weer volop Kerstacties om de decembermaand fantastisch te maken. Deze maand hebben wij met verschillende bedrijven onvergetelijke Kerstacties voor SKN georganiseerd. Ook dit jaar maken wij de decembermaand fantastisch.

Samen maken we de Kerst onvergetelijk

Dankzij acties van organisaties hebben wij cadeaus geregeld voor Kerst, sport contributies en dagjes uit voor kinderen gefinancierd. Tim en Shanna hebben een nieuwe fiets ontvangen. Ten eerste om veilig naar school te fietsen. Maar ook om samen naar hun opa en oma aan de andere kant van de stad te fietsen. Mohammed gaat dankzij een donatie op boksles. Met boksles gaat hij aan zijn conditie en zelfvertrouwen werken. Hij begint in januari en heeft er heel veel zin in. Verder gaat Jan binnenkort op fitness om sterker te worden. Ook hebben wij boeken ontvangen die bijdragen aan de ontwikkeling van het kind. We zijn de organisaties ontzettend dankbaar voor hun bijdrage.

Hartverwarmende kerstvakantie box

Na het succes van de hartverwarmende box afgelopen maart bieden wij nogmaals de hartverwarmende kerstvakantie box aan. Deze speciale editie staat in het teken van de kerstvakantie. Het moment om samen met het gezin leuke activiteiten te ondernemen. Samen leuke activiteiten ondernemen, warme chocolademelk drinken in een restaurant en dagje naar een binnenspeeltuin. Voor kinderen die leven onder de armoedegrens is dit niet vanzelfsprekend. Door gesprekken te voeren met de kinderen hebben wij weer een leuke box kunnen samenstellen. De kinderen gaven aan dat voor gezelschapsspelletjes zeer welkom zijn. In de box zit onder andere het Regenwormenspel en rubiks spel. Net voor de kerstvakantie bieden wij de boxen aan. Om de boxen mogelijk te maken zijn wij afhankelijk van donaties. Al met een klein bedrag kunt u een kind een hartverwarmende kerstvakantie box bezorgen. De boxen bieden wij in de kerstvakantie aan. Help je mee? Klik hier.

Onvergetelijke Kerstacties

Wil jij zelf, met je vereniging, werk of kerk een goede doelen actie starten rond Kerst? Of een actie starten met je school om je in te zetten voor de kinderen tijdens jullie Kerstmarkt? Als tegenprestatie mag je de naam SKN binden aan jouw organisatie, starten wij samen een campagne om de activiteit te promoten en ervaar je het resultaat met eigen ogen. SKN zet zich in voor kinderen die niet volwaardig meedraaien in de maatschappij. Bijvoorbeeld kinderen die leven onder de armoedegrens of langdurig ziek zijn. Wij zorgen dat kinderen een kans krijgen om zich te ontwikkelen. Ook in de Kerstperiode!

Wil je een actie organiseren of op een andere manier een bijdrage leveren? Bijvoorbeeld: een actie starten om geld in te zamelen of een Kerstborrel organiseren. Laat het ons weten! Heb je inspiratie nodig? Hieronder vind je een aantal voorbeelden: 

  • Organiseer een Kerstmarkt of Kerstborrel
  • Doneer een bijdrage voor de Hartverwarmende kerstvakantie box
  • Verkoop Kerstkaarten voor het goede doel
  • Start een inzamelactie

Contactgegevens: 
Telefoonnummer: 085-8000424
E-mailadres: info@kinderfondsennederland.nl

 

Back To Top