Skip to content

Plaatsing en opening pannaveldje Transvaal

Een prachtig bericht vanuit de Hofstad: dinsdag 18 juli is er in de Haagse Wijk Transvaal een nieuw pannaveldje geopend. De kinderen kunnen vanaf heden onderling voetballen, partijtjes spelen, panna’s uitdelen, doelpunten maken en bovenal lekker buiten spelen. Het veldje is geplaatst in samenwerking met WeZijn Transvaal.

Om iedereen direct mega-enthousiast te krijgen is er samen met Streetsport afgelopen dinsdag ook een pannatoernooi georganiseerd. Zo hebben de kinderen al gelijk de eerste panna’s uitgedeeld en de eerste doelpunten gemaakt. Het enthousiasme was ontzettend groot, eindelijk een speelplek waar de kids kunnen spelen, ieder moment van de dag. Om de opening nog mooier te maken was Jasmijn Janssen ook aanwezig. Jasmijn is Nederlands kampioen freestyle voetbal en wist de kinderen gelijk te imponeren met haar trucs en uitgedeelde panna’s. Daarnaast gaf zij een workshop en deelde ze haar ervaringen in de wereld van freestyle voetbal, bijzonder waardevol voor de kinderen.

Wij zijn trots dat we wederom een pannaveld hebben kunnen plaatsen. Zo wordt Nederland beetje bij beetje steeds sportiever, hier dragen wij graag ons steentje aan bij. Heeft jouw school of wijk ook dringend behoefte aan een sportiever plein? Klik HIER om contact op te nemen.

Back To Top