Skip to content
Sinterklaas

Aftellen tot Sinterklaas

Kom jij in actie met je organisatie Sinterklaas? Natuurlijk gun je ieder kind een geweldige Sinterklaastijd. Aftellen naar een zak vol cadeaus op pakjesavond met pepernoten. Echter voor sommige kinderen is de decembermaand geen feestmaand. Ook dit jaar zetten wij ons in voor kinderen onder de armoedegrens om een onvergetelijke pakjesavond te beleven. Als organisatie is het mogelijk om zelf een actie te starten. Samen zorgen we voor een onvergetelijke decembermaand. Kom jij met je organisatie in actie? 

Landgoed van Sinterklaas

Zodra Sinterklaas in het land is tovert attractiepark Duinrell zich om tot het Landgoed van Sinterklaas. Sint en zijn Pieten maken er een onvergetelijke dag van met allerlei Sinterklaas-activiteiten. Al een aantal jaar gaan er kinderen met hun ouders naar het Landgoed van Sinterklaas om een onvergetelijke dag te vergeten. Wij zorgen voor een ticket en vervoer. Maar ook voor voldoende eten en drinken. Kortom een dag vol vrolijkheid en plezier!

Sinterklaascadeaus voor gezinnen

December is voor sommige kinderen die leven onder de armoedegrens geen feestmaand. Voor kinderen onder de armoedegrens is een cadeautje tijdens pakjesavond niet vanzelfsprekend. Afgelopen jaar hebben wij met Lions Ophelia kinderen een onvergetelijke pakjesavond kunnen bezorgen. Ook dit jaar gaan wij voor deze kinderen cadeaus verzorgen. Ieder kind verdient een pakjesavond met cadeaus! 

Start jij een actie? 

Wil je een actie organiseren of op een andere manier een bijdrage leveren? Bijvoorbeeld: een actie starten om geld in te zamelen. Laat het ons weten! Neem met ons contact op via info@kinderfondsennederland.nl.

Back To Top