Skip to content

Sinterklaasfeest in Duinrell

Jaarlijks organiseert attractiepark Duinrell activiteiten rondom het Sinterklaasfeest. Eén van die activiteiten is het SiSa Sinterklaasconcert, een muzikaal feest voor jong en oud. Helaas is het Sinterklaasfeest niet voor elk Nederlands gezin te betalen. Voor gezinnen die in armoede leven kan de periode rondom Sinterklaas zelfs een moeilijke tijd zijn. Daarom nodigt Stichting Kinderfondsen Nederland graag die gezinnen uit voor dit unieke moment!

Duinrell wordt omgetoverd tot het Landgoed van Sinterklaas
Stichting Kinderfondsen Nederland geeft een aantal plekken weg voor het spetterende SiSa Sinterklaasconcert in Duinrell. Het attractiepark wordt aangekleed als ‘Landgoed van Sinterklaas’. Er is een Pieten Parade te bewonderen en tientallen Pieten bedienen de attracties in het park. Het SiSa Sinterklaasconcert is het hoogtepunt op het Landgoed van Sinterklaas. Kinderen kunnen daar met zangeres Sita en de Pietenband zingen en dansen voor Sinterklaas.

Naast het Sisa Sinterklaasconcert zijn er ook veel andere activiteiten te doen op deze dag. Bak de lekkerste pepernoten, ga naar de pieten disco, of ga met Rick de Kikker op de foto tijdens de meet & greet. Bekijk alle activiteiten op onze website.

Stichting Kinderfondsen Nederland gunt elk kind een Sinterklaasfeest
In het weekend van 26 en 27 november a.s. zijn er nog een aantal plekken vrij voor het SiSa Sinterklaasconcert voor kinderen waarbij een Sinterklaasfeest niet vanzelfsprekend is. Stichting Kinderfondsen gunt elk kind een Sinterklaasfeest, want plezier telt! Daarom hebben we in samenwerking met Duinrell tientallen plekken vrijgehouden voor gezinnen die leven in armoede.

Geef een gezin op voor het SiSa Sinterklaasconcert
Ken jij een gezin dat een gezellig Sinterklaasfeest verdient? Neem contact op met Stichting Kinderfondsen Nederland. En wie weet wordt dan één van die gereserveerde plekken wel aan dat gezin toegewezen. Wees er snel bij want er zijn nog 50 plekken te vergeven!

Back To Top