Skip to content
Nieuwe schoolspullen

Nieuwe schoolspullen voor kinderen

Wanneer kinderen naar school gaan is het belangrijk om goede schoolspullen te hebben. De aanschaf van deze schoolspullen is vaak erg kostbaar en niet voor iedereen betaalbaar. Stichting Kinderfondsen Nederland zorgt er samen met Quantore voor dat elk kind de nodige materialen krijgt om op school te kunnen werken. Net als alle andere kinderen.

SKN en Quantore zorgen voor schoolspullen voor ieder kind

Veel kinderen krijgen wel materialen van school, maar dit zijn vaak de ‘afdankertjes’. De schoolspullen van Quantore zijn nieuw, zodat ieder kind hier oprecht blij van wordt. Stichting Kinderfondsen Nederland heeft al veel schoolspullen van Quantore ontvangen. Deze spullen worden onderverdeeld bij verschillende organisaties en deze organisaties verdelen de schoolspullen onder de kinderen. Dit gaat om schriften, kaftpapier, ringmappen en etuis. Inmiddels is er al een groep kinderen blij gemaakt met eigen schoolspullen.

Draag een steentje bij aan Stichting Kinderfondsen Nederland

Ken of ben je een organisatie en kan je de pakketten met schoolspullen goed gebruiken? Dan hebben we leuk nieuws. Wij hebben namelijk nog pakketten over, dus ben je geïnteresseerd in nieuwe schoolspullen voor je organisatie? Neem contact met ons op.

Liever ook een steentje bijdragen aan Stichting Kinderfondsen Nederland en ervoor zorgen dat kinderen in de klas met fijne materialen werken? Doneer dan via onze website. Wil je als organisatie aanmelden? Stuur dan een e-mail naar info@kinderfondsennederland.nl.

Back To Top