Hartverwarmende boxen

Het is weer tijd voor de Hartverwarmende boxen!

De feestdagen komen er weer aan en dat betekent dat veel kinderen in Nederland weer nieuwe cadeaus, waaronder speelgoed krijgen. Niet voor alle kinderen is dit het geval. Voor kinderen die opgroeien in armoede is er vaak geen geld voor verassingen en cadeautjes. Daarom start Stichting Kinderfondsen Nederland speciaal voor deze kinderen de aankomende maanden weer de actie: Hartverwarmende boxen!

SKN stelt hartverwarmende pakketten samen voor kinderen die leven in armoede
Al een aantal jaar houden wij de actie ‘Hartverwarmende boxen’. Dan worden er pakketten samengesteld met telkens een wisselende inhoud. Vorig jaar hebben we de boxen bijvoorbeeld gevuld met de spelletjes zoals Regenwormen en Rubik’s Cube. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat spelletjes bij veel kinderen die in armoede opgroeien, ontzettend welkom zijn.

In de box van dit jaar zitten onder andere spelletjes voor het hele gezin, educatieve spelletjes en speelgoed voor buiten. We verklappen nog niet alles, we kunnen ieder geval zeggen dat het weer hartverwarmend zal zijn!

Help mee kinderen een Hartverwarmende box te bezorgen
Wilt u bijdragen aan de Hartverwarmende boxen van Stichting Kinderfondsen Nederland? Met een klein bedrag bezorgt u een kind toch een mooi cadeau tijdens de feestdagen. Dankzij verschillende collectes en acties van particulieren hebben wij al een heel mooi bedrag opgehaald. Hoe meer donaties we hiervoor ontvangen, des te meer kinderen we kunnen verblijden met de Hartverwarmende boxen. Helpt u mee? Doneer dan hier. Wilt u als organisatie aanmelden? Mail dan naar info@kinderfondsennederland.nl