Dagje uit met Stichting Kinderfondsen Nederland

‘Wat heb jij in de zomervakantie gedaan?’

De zomervakantie is aangebroken en dat betekent veel vrije tijd voor kinderen om leuke dingen te doen. Dat kan natuurlijk door de hele dag buiten te spelen of gezellig een dagje naar het strand te gaan. Maar wanneer de kinderen weer op school komen en iedereen zijn vakantieverhaal mag delen zullen ze merken dat velen op vakantie zijn geweest en/ of een dagje uit zijn geweest. Voor kinderen die in armoede opgroeien is dat niet vanzelfsprekend. Daarom zorgt Stichting Kinderfondsen Nederland ervoor dat ook die kinderen een onvergetelijk dagje uit krijgen tijdens de zomervakantie.

Een dagje uit tijdens de zomervakantie

Een fijne vakantiedag hoeft niet altijd geld te kosten. Een kind vermaakt zich ook kostelijk op een warme zomerse dag met water en vriendjes uit de buurt. Toch is een dagje uit, naar bijvoorbeeld een pretpark, is iets wat wij elk kind gunnen. Het is namelijk niet alleen “leuk”, maar zorgt ook voor mooie onvergetelijke jeugdherinneringen.

Geheel verzorgde dagjes uit voor kinderen die in armoede leven

Een ‘dagje uit’ zegt het eigenlijk al, een hele dag op pad. Bijvoorbeeld naar een themapark of attractiepark. Naast de entreekaartjes kost de rit ernaar toe ook geld, en dat is iets wat ouders die het financieel niet breed hebben hun kinderen niet kunnen geven. Stichting Kinderfondsen Nederland biedt daarom aan hen een geheel verzorgd dagje uit aan. Zo’n dag begint al bij hen thuis: de kinderen en hun ouders worden gebracht naar de desbetreffende locatie, krijgen de entreekaartjes en eten & drinken voor tijdens deze feestelijke dag.

Over de zomervakantie verspreid organiseert Stichting Kinderfondsen verschillende dagjes uit. Zo worden onder andere de aankomende periode dagjes uit georganiseerd naar:

  • Dolfinarium – Voedselbank Amersfoort
  • Linnaeushof – Esdege-Reigersdaal
  • Duinrell – Esdege-Reigersdaal

Bijdragen aan een geheel verzorgd dagje uit?

De geheel verzorgde dagjes uit worden mede-mogelijk gemaakt door de vele donateurs van Stichting Kinderfondsen Nederland. Ook donateur worden en meer kinderen een onbezorgd uitje geven waarbij zij zich volop kunnen ontwikkelen?

Doneer nu en word onze held >