skip to Main Content

Hartverwarmende kerstvakantie box

Na het succes van de hartverwarmende box afgelopen maart bieden wij nogmaals de hartverwarmende kerstvakantie box aan. Deze speciale editie staat in het teken van de kerstvakantie. Het moment om samen met het gezin leuke activiteiten te ondernemen. Samen met het gezin spelen en plezier maken, dat verdient ieder kind! 

De inhoud van de hartverwarmende kerstvakantie box

Samen leuke activiteiten ondernemen, warme chocolademelk drinken in een restaurant en dagje naar de een binnenspeeltuin. Voor kinderen die leven onder de armoedegrens is dit niet vanzelfsprekend. Door gesprekken te voeren met de kinderen hebben wij weer een leuke box kunnen samenstellen. De kinderen gaven aan dat voor gezelschapsspelletjes zeer welkom zijn. In de box zit onder andere het Regenwormenspel. Ook voegen wij een kletspot kindereditie toe, waarbij er leuke vragen gesteld kan worden aan het hele gezin.

Help je mee? 

Samen met onze vrijwilligers zorgen we voor een lichtpuntje voor kwetsbare kinderen in Nederland die onder de armoedegrens leven. Om de boxen mogelijk te maken zijn wij afhankelijk van donaties. Al met een klein bedrag kunt u een kind een hartverwarmende kerstvakantie box bezorgen. De boxen bieden wij in de kerstvakantie aan. Help je mee? Klik hier.

 

Back To Top