Skip to content

Hartverwarmende organisaties gezocht

 

Het uitdelen van de hartverwarmende boxen, het komt gelukkig steeds dichterbij! Hoewel we nog niet eens zo lang geleden hebben genoten van de zomer, is het over 2 maanden alweer kerstmis.

De feestdagen, dat zijn nou precies de dagen dat alle kinderen verwend willen worden met cadeautjes. Deze cadeautjes komen in veel gevallen van ouders of andere familieleden. Kinderen zijn er dol op! Natuurlijk scheppen ze graag op tegen de andere kinderen over wat ze dit jaar hebben gekregen of gaan krijgen.

Helaas krijgen niet alle kinderen in Nederland cadeautjes. Er zijn zelfs kinderen die nooit cadeautjes krijgen. Niet omdat de ouders ze het niet willen geven, maar de financiële middelen ontbreken. Stichting Kinderfondsen Nederland gaat deze kinderen aan cadeautjes helpen, en wij zoeken organisaties die ons weer willen helpen met uitdelen!

De hartverwarmende boxen zitten vol met cadeautjes voor kinderen die onder de armoedegrens leven. De afgelopen weken hebben er al meerdere bedrijven aangegeven boxen te willen uitdelen. Helemaal super!

Stichting Kinderfondsen Nederland zoekt nog meer organisaties die hiervoor openstaan. De organisaties die hiervoor het meest voor de hand liggen zijn buurthuizen en welzijnorganisaties. En ja, natuurlijk kunnen ook andere bedrijven of instanties ons helpen.  Stuur gerust een berichtje via de socials of een mailtje naar info@stichtingkinderfondsennederland.nl.

Ook zo’n zin in de feestdagen? Het uitdelen van de hartverwarmende boxen zorgt ervoor dat kinderen onder de armoedegrens ook iets moois hebben om naar uit te kijken. We zouden het geweldig vinden als we op je kunnen rekenen. Hopelijk tot snel!

 

Back To Top