freestyle voetbal workshop Jasmijn Janssen

Jasmijn Janssen geeft workshops bij opening Panna Low Court

Opening met Jasmijn Janssen

 

Afgelopen week hebben negentig kinderen op het Klaver Carnisse in Rotterdam een workshop freestyle voetbal van niemand minder dan Jasmijn Janssen gekregen. Janssen is zes keer Nederlands kampioen vrouwen freestyle voetbal, derde met het Europees kampioenschap en twee keer tweede op de wereldkampioenschappen. Wat zij kan met een bal.. dat is bijna onmogelijk!

De kinderen waren dan ook gelijk onder de indruk van Jasmijn haar skills en wilde zelf ook gelijk aan de slag om trucs te leren van haar. Het was geweldig om het enthousiasme van de kinderen te horen en zien. Ondanks het regenachtige weer was het een geweldige ochtend met allemaal blije kinderen en nieuwe skills. Daar doe je het uiteindelijk voor.

De schoolleiding was uiteraard in haar nopjes met de nieuwe voetbalcourt. Het ontbrak de kinderen aan een leuke speelplaats om te voetballen, gelukkig is dat nu verleden tijd. Doordat ook de kinderen uit de wijk er na school op kunnen voetballen gaan duizenden talentvolle voetballertjes op jaarbasis hun kunsten laten zien.

 

Nieuw voetbalveldje in Rotterdam

 

Het voetbalveld is perfect voor kinderen die lekker hun energie kwijt willen. Telefoons aan de kant, rennen maar! Je kunt doelpunten maken op het veldje maar bovenal panna’s uitdelen. Geschikt voor ieder niveau, op ieder moment van de dag. Het is een fantastische plaats voor een voetbalcourt, wij hopen dat het veldje veel kinderen gaat helpen aan sporten.

Ter ere van de opening van het eerst geplaatste panna low court zijn er workshops gegeven aan de Klaver Carnisse. Mooi om zo ons nieuwe project op te starten! De komende maanden gaan we nog veel meer nieuwe voetbalveldjes plaatsen. Heel Nederland staat hopelijk straks vol. Houd onze social media en nieuwberichten in de gaten voor meer informatie over dit project. Wij willen zo veel mogelijk scholen, wijken, speeltuinen en BSO’s sportiever maken.