Skip to content

Onze nieuwe huisstijl en website staan online!

Op de achtergrond is hard gewerkt aan een nieuwe huisstijl en website. We zijn er online even tussenuit geweest. Maar vanaf nu zullen er op social media en onze website weer nieuwsberichten geplaatst worden. 

Vlieger als symbool

Dankzij 100% Leiden hebben we een compleet nieuwe huisstijl. De puzzelstukjes zijn vervangen voor een vlieger. De vlieger is het symbool voor onbezorgd vliegeren. Door het organiseren van verschillende activiteiten willen wij kinderen een vliegende start geven in onze maatschappij. Kortom een blij kind, die de toekomst met vertrouwen tegemoet gaat. Door het toevoegen van twee nieuwe kleuren, rood en blauw, hebben wij nu een passend kleurenpalet. 

Onze pijlers

De aankomende periode gaan we onze drie pijlers verder toelichten. Met onze drie pijlers sport, plezier en vrije tijd willen wij kinderen onder de armoedegrens en beperking weer laten zweven. Bij elke pijler organiseren wij activiteiten die bijdragen aan de ontwikkeling van het kind. Een activiteit kan onder andere een dagje weg zijn voor een pretpark, een bijles of een lidmaatschap bij een sportvereniging. Ons belangrijkste doel? Een blij kind, klaar om op avontuur te gaan.  

Landelijke organisatie met een regionaal karakter

We werken samen met professionele organisaties, zoals verschillende Voedselbanken en zorginstellingen. Deze organisaties kennen de kinderen goed, waardoor de activiteiten naar de juiste kinderen gaan. Vanuit Leiden werkt SKN aan diverse activiteiten door heel Nederland. Nu zijn wij vooral actief voor kinderen in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Echter is ons doel om ieder kind onder de armoedegrens, met een beperking of een chronische ziekte een leuke jeugd te geven. Daarnaast worden de donaties regionaal uitbesteedt.

Hard doorwerken

We gaan in samenwerking met 100% Leiden onze brochure en social media kanalen aanpakken. Wij publiceren de komende tijd steeds meer uitingen in de nieuwe huisstijl. Vragen over de nieuwe huisstijl of opmerkingen? We horen het graag! Stuur een e-mail naar info@kinderfondsennederland.nl.

Back To Top