Onzichtbare armoede tegengaan

Laat alle kinderen plezier maken. Word donateur

De meeste kinderen willen net zoals hun vriendjes en vriendinnetjes op een sportclubje, willen graag nieuwe schoolspullen bij aanvang van een nieuwschooljaar of ze dromen van leuke uitjes. Maar die vlieger gaat helaas niet voor elk kind op. Stichting Kinderfondsen Nederland vindt dat alle kinderen in Nederland verdienen om te leren, te sporten en leuke dingen te doen met het gezin. Daarom organiseren wij door het hele jaar heen verschillende activiteiten die bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen die opgroeien in armoede, leven met een chronische ziekte of met een beperking. En daar hebben we hulp bij nodig, financiële hulp.

Wat wordt er met mijn donatiegeld gedaan?

Stichting Kinderfondsen Nederland (SKN) zet zich in voor kinderen in armoede, met een chronische ziekte of met een beperking. Met onze projecten gericht schoolsport en vrije tijd, zorgen wij dat kinderen de kans krijgen zich ontwikkelen en volwaardig kunnen meedoen in onze maatschappij. Oftewel, wij willen dat kinderen onbezorgd kunnen vliegeren.

Wat krijg ik terug voor mijn donatie?

Met jouw donatie maak je heel veel kinderen blij en draag je bij aan hun ontwikkeling. Ook levert het jouw als donateur voordeel op, want jouw donatie is aftrekbaar voor de belastingdienst. Daarnaast ontvang je zes keer paar jaar onze nieuwsbrief met updates over de activiteiten die we hebben gerealiseerd met het donateursgeld.

Donateur worden bij Stichting Kinderfondsen

Met één bijles, één jaarabonnement bij een sportclub of één uitje naar Duinrell maak je een kind super blij. En dat kan alleen met jouw financiële hulp. Doneren kan vanaf elk bedrag, eenmalig of een vast bedrag per maand/jaar. Doneer nu en word onze held >

Meer weten over onze vier speerpunten? Lees verder op deze website

Stichting Kinderfondsen Nederland…

  1. Zorgt voor een goede start op school
  2. Laat kinderen sporten
  3. Organiseert leuke uitjes
  4. Maakt schoolpleinen sportiever